Докато Травис Келси и Канзас Сити Чийфс напредваха в плейофите, неговата

...
Докато Травис Келси и Канзас Сити Чийфс напредваха в плейофите, неговата
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и Британи Махоумс са „побратимени и печеливши“ в нови снимки от играта на Канзас Сити Чийфс

Докато Травис Келси и Канзас Сити Чийфс напредваха в плейофите, неговата приятелка Тейлър Суифт се побратимяваше, печелеше – и пиеше – с Британи Махоумс.

Ден откакто носителката на Грами приветства тайт енда и неговия тим за 10-ти път, нейната BFF от НФЛ, брачната половинка на куотърбека Патрик Махоумс, разгласява няколко фотоси в Instagram, на които тя и артистът театралничат дружно в съвпадащи направени по поръчка фланелки в стила на фланелки на тима и шаркайки на събитието на стадион Arrowhead в Канзас Сити, Мисури.

„ Побратимяване и победа 100 [процента] “, озаглави Британи обявата си от 14 януари, които демонстрират Тейлър да държи пиво.

Това също беше цялостно WAG събиране. Виждана също с двойката: общата другарка Линдзи Бел, бременната брачна половинка на играча на Чийфс Блейк Бел, който играе тайт енд като Травис. Тя коментира публикацията „ И bumpinnnnn. “

Палтата на Тейлър и Британи са проектирани от друга брачна половинка от НФЛ: Кристин Юшик, брачна половинка на бранителя на Сан Франци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР